|
Autor
|
Teema: Homoparaad! Jälkuse pealetung, ärgake tagalakristlased! Protestige! (Loetud 3684 korda)
|
R.Crusoe
Foorumi admin
Wana kala

Sugu: 
Vastust: 5688
Jeesus on TEE, TÕDE ja ELU! Temas on pääste!
|
Homoparaad! Jälkuse pealetung, ärgake tagalakristlased!
|
|
|
|
|
|
Robinson Crusoe BLOG - mõtteid elust ja usust meie ümber. R.Crusoe virtuaalne saareke netimeres ja selle logiraamat
|
|
|
R.Crusoe
Foorumi admin
Wana kala

Sugu: 
|
 väike viisijupp TAASA - TAASA - PÕRGU KELLAD KAJAVAD ÜLE TERVE ILMAMAA, HOMOVÄRK NÜÜD LEVIMAAAS! TÕUSE ÜLES PÜHA VEND - ASTU VASTU SAATANALE USUS LÄBI VÕITU NÄED - VÕIT VAID JULGEID KROONIMAS MITTE TAGALAS LEBOTAJAID ÕNNISTAMAS Aasta 2004 meie õde Issandas praktiliselt üksi esindamas keda - meid? Kus teised on, kus on tugevad mehemürakad, kes seisaks seal perekonna väärtuste eest??? Tugitoolides õhtul uudistest vaatamas ja Delfis kommenteerimas? Kas selline on protest, kas see jõuab inimesteni?  Aasta 2004 Osad homod mõnitasid ja irvitasid. Neid ajab kohati hirnuma see asi, et sellest võib vabaneda - miks vabaneda, see on ju hea - mõnus ja ma usun Jumalasse ka, sellist tagasisidet tuleb pidevalt internetist! Ma juhtumisi tunnen seda õde Kristuses.Ta ju läks praktiliselt üksi protestima ja igakord olid ta nii tele kui ka online uudiste top loos pildina. Üks nõder (heas mõttes võrreldes kogudustes vendade armeega) õde Issandas suutis julge pealehakkamisega ja 30 minutilise seismisega rohkem kui, mis ... mis iganes nõukogud ja jututoad ja arvamused ja kommnetaarid. Seda vaatas Kapa-Kohila keevitaja Kalle ja Matsimäekalatööstuse Malle, kes nägid teda uudistes - nad ei loe eluilmas mingeid kommentaare ja arvamuslugusid ja tagala - morset (loe tagantjärgi hõikamisi ja nö. ohutus kauguses tulistamist!) Ma küsiks kohe endalt, kas ma - me oleme argpüksid? Vasta selles oma südames ... Idee - Pakun välja, et minge sinna paraadile. Täiesti rahumeelselt, positiivselt meelestatud, ei peahommikul tigedaks ajama peegli ees ja siis kulmud veel ripsmevärviga tumedamaks tegema, et rõhutada oma näojooni. Läbi palve ja Jeesuse nimel ja Jumala auks minna protestima. Kes päälinna ei ela sellel tuleb loomulikult võtta siis sõit ka ette. Printige kamba peale üks plakat. Isegi kui ma sel aastal ise minna ei saa siis oleks nõus annetama mingit summakest kui keegi tahab suure plakatiga minna. A2 ja A1 väljaprindid maksavad sadades kroonides! See võiks olla selline PVC või kangale print, siis saaks ka hiljem kasutada. Mingi väga tabav tekst, see peaks olema väga lühike, meeldejääv ja väga selgesõnaline. Mitte mingi ümmargune mula ja oi Jumal armastab homoseksualiste jms. TABAV - RABAV ja mis jõukas ka meediasse! Idee - Minna valgete T-särkidega millede peal mingi sümboolika! Nagu siin, mujal maailmas näed juletakse sellistega käija ja veel müüakse üsna hea mainega kristlikus e-poes. Isegi koerale üks särk -  T-särgile saab T-särgi poodides kanda imelihtsalt. Veel lihtsam on printida värvilise printeriga A4 leht kleepspaberile ja see kleepida särgile mille hiljem eemaldada. Saab ka nööpnõeltega panna - karastanud meestele ka knopkadega Idee - Meenub mujal maailmas surmamõistmise vastased kogunevad vanglate ette ja siis laualavad oma laulusid ja mälestavad ja palvetavad jms. nad saavad alati tähelepanu. Rongkäik läheb mööda ja hea oleks laulda üheskoos mingit laulu  (meenub üks viis Saatan sa oled lüüa saand, Jeesus su teod on hävitand, kõik kokku röövitud sa tagastad, sest Jeesus on Isand sel maal  Halleluuja!) Idee - Ei tea kas tohib ka aga siis kolonnist osa võtta ja marssida seal taga oma plakatitega. Vist ohutus kauguses kuna need natsid ja teised munaloopijad peavad veel "kirikupededeks" ja avavad tule  Muide eelmise aastal paraadil olevat nähtud nii mõndagi sagedast kirikukülastajat. Ei voi olla totta, ütles soome vend! Üks mu mittekristlasest tuttav ütles, et võta plakat ja pane sinna peale tekst: EI OLE SÕNU ... mis järgmiseks, zoofiilid, siis nekrofiilid siis Soodom? Taanis avaldati naljapilt, kus kuninganna oli vastu võtmas homopaari ja neile järgnes mees lambaga!  Kes tunneb et vaja välja astuda, kas siis see õde, kes nüüd 2 aastal on seal käinud on julgem kui sajad vennad ja julged mehed meie maal. Natuke mark on tegelikult. Eelmine aasta ma tean et nad plaanisid minna ja näed läkski, ja oli kohe uudistes ja oma plakatiga. Selleks on vaja väga vähe, et osata kasutada ära meediat ja vajutada õiget nuppu. Veel on aeg protestida ja anda teada, me ei ole nõus selle SOODOMA pealetungiga, see ohustab meie maad. Prindi plakat ja MINE kui tunned, et oled veel ELUS ja Issand sind pannud vahimeheks!Plakateid on netis, vaata LOGO: http://www.hot.ee/homoabielu/images/ei_homoabielu.pngEnda tehtud on parem, kaunikene ja isetegemise rõõm on suurem! Kui teha käsitsi, st markeriga, siis peaks olema selged ja sirged trükitähed ja valgel taustal. tegelikult suurtele valgetele paberitele on ülilihtne peale kirjutada. Kui kasutada papp-paberit siis ei pea ka mingit pappi eraldi taha panema. Marker peaks olema veekindel et see vihmaga laiali ei valguks! ...
|
|
|
|
|
|
Robinson Crusoe BLOG - mõtteid elust ja usust meie ümber. R.Crusoe virtuaalne saareke netimeres ja selle logiraamat
|
|
|
R.Crusoe
Foorumi admin
Wana kala

Sugu: 
|
Hs.33,6 Aga kui vahimees näeb mõõga tulevat, aga ei puhu sarve ega hoiata rahvast ja mõõk tuleb ning võtab ära nende hulgast ühe hinge, siis võetakse see küll ta oma süü pärast, kuid tema verd ma nõuan vahimehe käest! Hs.33,8 Kui ma ütlen õelale: õel, sa pead surema! sina aga ei räägi, et manitseda õelat pöörduma oma teelt, siis see õel küll sureb oma süü pärast, aga tema verd ma küsin sinu käest! Iga kristlane on teatud mõttes vahimees! Ma juba kuuleb vaimus osadel on see nö. "tagala tagantjärgi tarkus" või neil meeldib ohutust (mu maine ei saa kahjustatud, kogu aeg protestin vms. mida teised minust arvavad) hernepüssist tulistada nagu kunagi oli see "Savisaare" pildi kõmmutamine. Mõni ütleks kohe aga mis maine siis saame kui kogu aeg protestime, et me ju pooldame elu. Õigus! Aga ka armastus noomib ja manitseb. Armastus on tões ja läbi tõe. Tõde tõuseb esile ja seisab algtõdede eest ja Jumala standardite eest! Kindlast ei ole kristlaste kutsumine - koguduse kutsumine olla ühiskonna "vaimne politsei" noomida kõiki patustajaid. Aga kristlastena me oleme ju ka selle maa kodanikud - selles mastaabis ja tasandil on meil lausa VASTUTUS midagi ette võtta. Raudselt, kes saab minge mingi silmatorkava plakatiga protestima (munad, käbid jms. jäägu koju). Ju.1,7 nagu Soodoma ja Gomorra ja nende ümberkaudsed linnad, kes samal kombel kui needki elasid porduelu ja ajasid taga teist liha, on hoiatavaks näiteks, kannatades igavese tule nuhtlust. Soodoma ja Gomorra on teetähised - tulbad - ennetavad märgid kõigile ajastutele, kuidas lõpeb ja saab nuheldud see jäle patt. Sry, oma tulihingelisuse pärast ja et vahel liiga vürtsiselt jagan asju, no osades teemades ei saa jääda puunotiks ja vaadata asju klaasistunud silmadega ja halvatuna nagu jänesed on kui lõgismadu nende ette kerkib! Jumal hoidku meid "kultuurikristluse tardumuse eest"! Tarretis sobib vaid potti - kaussi ja lastekarjale söödaks, sellest ei saa ehitada hoonet ja ammugi ei sobi see vundamendikivideks- taevas halasta! Osad asjad ei ole ka vaid minu nö. "kuum liha" osad asjad voolasid vaimust ja prohvetlikena, seega oksad jäta järgi ja hein söö ära  Osa lihtsalt magab või siis osaleb kristlikus action thrilleris - "Siil Udus vol 2" Hallo maa, siin Kosmos! Ärgakeeee! Kristlased kõikjal maailmas astuvad selle imala gay-katku vastu välja ja protestivad.Lisan veel tõsiasja, et meie maal on ka nö. veidi TABUTEEMA paraadid ja muud avalikud väljaastumised. Minna välja tänavale, teha avalik üritus on üks demokraatliku ja sõnavabaduse alustalasid. Oleme tulnud ligi poole sajandi pikkusest hirmuajast, kus inimesed ei söandanud teha midagi, kes tahtis vabatahtlikult minna vangi või Siberi. Aga punaste paraadile aeti tehaste viisi tööinimesi. Olid alles ajad ... Nüüd on meil võimalus. Ma saan aru et osasid väljaastumisi meedia tahtlikult ignoreerib. Aastaid sai käidud 1.juunil Toompeal Elu Liidu protestidel ja lõpuks meedia seda ignoreeris, riigikogulased ei teinud eriti väljagi jms. ja laustapmine - veri lahiseb käib edasi (loe süütute laste tapmine!). Samuti nägime ja tõdesime kuidas enne EL liitumisega referendumit väga loiult meedia kajastas mis iganes Tammsaare pargi jt. sündmusi. Meedial on tohutu jõud! Aga homoparaad on uudistenappuse käes vaevleva meedia selle päeva tippsündmus  nad ju tahavad ka aktuaalsed olla. Sinna mitteminemine protestima kasvõi mõne plakatiga on sulaselge oma võimaluste ja tunni mittetundmine. Jah ei saa garanteerida, et protestijad oleks päevalehtedel oma "plakatsõnumiga" ja õhtustes tv uudistes aga võib palvetada ja uskuda parimat! Mida Piibel räägib Noa kohta? Kas ta rääkis vaid Jumalast, Piibel vihjab ÕIGUSEKUULUTAJAST Noast. Kelle puuraiumist oli piirkonna inimestel kuulda pea sada aastat. Kindlasti teda irvitati ja tuldi kaema tema ehitust jms. Ta oli õigusekuulutaja Noa, kes ehitas usu läbi laeva endale ja oma pere päästeks. Ma usun, et avalike väljaastumistega millegi vastu, mis on Jumala Sõnaga totaalses vastuolus, need on justkui Noa haamrilöögid ja palgitahumise hääled, mis meenutasid inimestele asju, nii ka millegi rüveda asja protestist osalejate panus, on need toksed, mis kajavad. Maailm tahab väga kuulda ja näha, mida kristlased asjast arvavad või ka nemad tolerantsi poole teel. Kas mujal maailmas kristlased protestivad GAY PARAADI vastu? JAH ja seda globaalselt, pea kõikjal riikides. Mis ajendab neid inimesi minemaks tänavatele ja võtmaks kätte plakatid. Osad sildistavad seda kristlikuks ekstremismiks. Istume oma kodudes ja ohutus kauguses palvetama, et Jumal kaitseks meie maad! Kallid, miks peaks Jumal kaitsma meie maad, kui me ise ei söanda - viitsi või ei taha kaitsta algtõdesid - ühiskonna vundamenti - pereväärtusi 30 min. plakat käes! Miks? Jumal õnnistab ikka neid kes käe külge panevad ja mingis suunas liikuma hakkavad. Ajalugu on näidanud, et ärkamised sumbuvad istujate ja ootajate keskel, kusagilt peab ka liigutama hakkama. Kui me ei tee midagi on varsti kohal sellised tegelased: http://www.usk.ee/up/viewer.php?id=opt1186139657c.jpg Loomulikult. Mingis kristlikus uudistesaidis oli homoteemal kohe eraldi rubriik, kus olid jooksvad uudised ja ajalugu üleval. Seal oli ikka üle maailma - kõikjal kristlased protestisid. Usas, Inglismaal, Austraalias, Iisraelis, Lätis jm. Muide uudised veidi VÄÄNASID Läti sündmusi. Lätis ei olnud protestijad vaid SKINNHEADID jt. vihaliikumise tegelased vaid kristlased. Muide see kirikust väljaajamine oli kristlaste töö, skinnheadid võtsid neid väidetavalt õues vastu. Kas kujutad ette Läti kristlased viskasid paraadil osalenud väljakutsuvalt riides homod, kes kirikust otsustasid läbi astuda, korra paluda - nad viskasid need kirikust välja. Õues tervitasid neid siis omakorda need skinnheadid. Eestlastel meeldib vahel lätlaste kohta nalja visata  aga no tõesti Lätis tõesti protestiti ja seda tegid kristlased! Üks huvitav video, osad õed ja vennad on ka seal nö. omamoodi kuulutamas: http://www.youtube.com/watch?v=GeceKofCJ9c Mõned artiklid piltidega: http://www.christianvoice.org.uk/Alerts/alert008.html Rabbis curse J'lem gay parade (vaata aga vaata!) MUIDEKS Iisraelis oli eelmine aasta 3000 juuti tulnud protestima oma üritusel Gay paraadi toimumise pärast. Jah äärmuslikud juudi "misiganes" võitlejad ja aktivistid osutasid viha ja vägivallaga ka kuulsaks saada. http://www.jpost.com/servlet/Satellite?c=JPArticle&cid=1181228589549&pagename=JPost%2FJPArticle%2FShowFullVaimne vastuseis, palvekambris palvetamine ei ole VASTANDIKS sellele et minna välja avalikult ja protestida. Üks ei ole teise vastandiks! Kes plaanivad minna siis PLAKATI IDEID, pilte kõikjalt maailmast: http://www.usk.ee/up/viewer.php?id=arx1186139719c.jpeg (selle GREAT alla on SIN - PATT) http://www.usk.ee/up/viewer.php?id=arx1186140378g.jpghttp://www.usk.ee/up/viewer.php?id=rgh1186140479k.jpg - õite omamoodi mees, oma Vaniga (kastiga dziip) kuulutab http://www.usk.ee/up/viewer.php?id=opt1186141669w.jpg Veel seda, et üleskutse minna protestima ei ole suunatud nö. UNIVERSAALSE TÕENA kõigile, vaid see on suunatud vendadele ja õdedele, kelle jaoks see on oluline teema ja kes tunnevad, et tahaks ja peaks midagi ära tegema! Ma saatsin selle oma isiklikele tuttavatele aga mõtlesin ega mul midagi kaotada pole panen ka siia ehk mõni saab kinnitatud. Algtõdede eest ja elamisväärse Eestimaa - kodumaa eest ... Jumal õnnistagu teid kallid õed ja vennad. vend Issandas R.Crusoe ----------------------------------------------------- Varem foorumis: Homoseksualism on ideoloogiline nakkushaigus! Käsna Kalle kurb tõdemus. http://foorum.usk.ee/index.php?topic=2828.0Homoparaad http://foorum.usk.ee/index.php?topic=1442.0Pedeparaad volume 2 http://foorum.usk.ee/index.php?topic=1337.0
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ted
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ted
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
R.Crusoe
Foorumi admin
Wana kala

Sugu: 
|
Eks need praostid ja kirikud on endale ka koha PÕRGUSSE reserveerinud, siin ei ole midagi imestada. Küll ka siin need pead tõstavad, see juhtub varem või hiljem. Aastate jooksul on saadetud nö. "kristliku sõnavaras" sõimu, et miks me armastusest ei räägi Jumal on nad selliseks loonud. Mul on aimdus et nad kuskil juba ptseerivad ja KÄIVAD KA KIRIKUS - kavatsemata muuta omaelu ja meelt parandamata edasi minna! Selle uudise pilti on rõve vaadata 2 naist lakuvad üksteist - kui vastik ja papp seal taga muhelem. Ei tea kas erutas teda ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ted
|
Protesteerigem tõesti, hoidmaks ära sarnaseid intsidente Eesti kirikutes:  Rootsi Kirik andis 2006. aastal oma vaimulikele õiguse õnnistada homoseksuaalse liidu sõlminuid. Alates 2008. aastast on kiriku vaimulikul õigus ametlikult sõlmida homoseksuaalseid ehk nn sooliselt neutraalseid liite. Fotol: Uppsala toompraost Tuulikki Koivunen-Bylund õnnistamas "sooliselt neutraalset" liitu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Andrus
Usaldatav foormulane
Edasijõudnu

Sugu: 
Vastust: 357
määä
|
Olete siis ise minejad?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mairi
Usaldatav foormulane
Edasijõudnu

Vastust: 280
Usk,lootus, armastus.
|
Olete siis ise minejad?
Annaks Jumal, et meie kirik taolist aktsepteerimist mitte, mitte kunagi ei lubaks ! olen selle vastu kategooriliselt! Kuidas võiks eksisteerida veel peale naise ja mehe armastuse ja liidu mingi kahe ühesugupoole "armastus"? Elada tuleb ju Piibliõpetuse järgi - see pole uudis!  " Jumala näo järgi lõi ta tema, ta lõi tema meheks ja naiseks! "Moosese1:27
|
|
|
|
|
|
Läbi looklevate teede, läbi suvede, talvede, kevade, sügisvihmade - sajandi!? - pikkuse igatsuse, komistamiste, kukkumiste, haavade, kriimude lappimiste saatel ta tuli - Jeesus - mu ellu!
|
|
|
R.Crusoe
Foorumi admin
Wana kala

Sugu: 
|
Andrus vist pidas silmas protestima minekut!
Rootsis aga homoparaadil oli Rootsi luteri kirik lausa marssimas. Jube! Seal olid veel homodest politseid, skaudid, arstid jt. ühiskonna tegelased vist õpetajad ka, kes kollektiivselt marssisid.
Kui Jumal armu annab siis tuleks sinna ikka minna. Mul on asi lahtine kuna ühe kalli inimese sünnipäevapidu samal ajal, mida ma pean aitama korralda, ta seda juba aasta aega oodanud.
Kes elab lähedal (ma ise ei ela Tallinnas ja satun sinna viimastel aastatel üsna vähe) siis kindlasti ei võta see 30 min su elust nii suurt tükki et see oleks väga raske koorem.
Muide samal ajal siis 13.00 - 17.00 saab olema Tallinnas pereüritus! See on päris lahe!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ted
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Andrus
Usaldatav foormulane
Edasijõudnu

Sugu: 
Vastust: 357
määä
|
Annaks Jumal, et meie kirik taolist aktsepteerimist mitte, mitte kunagi ei lubaks ! olen selle vastu kategooriliselt! Kuidas võiks eksisteerida veel peale naise ja mehe armastuse ja liidu mingi kahe ühesugupoole "armastus"? Elada tuleb ju Piibliõpetuse järgi - see pole uudis!  " Jumala näo järgi lõi ta tema, ta lõi tema meheks ja naiseks! "Moosese1:27 Oi ei  Loomulikult ei arvanud ma et Ted ja Crusoe lähevad lähevad sellele provokatiivsele üritusele marssima. Ma pean tunnistama, et isiklikult ei ole minul küll mingit igatsust sinna protestima minna. Nad teavad niikuinii, mis kristlased sellest loost arvavad. Kollasele ajakirjandusele on see muidugi põnev. Siiski on see vaid minu arvamus ja võibolla tõesti on mujal maailmas mingeid positiivseid vilju sellisele vastu protestile. Teine võimalus on minna perepäevale, mis vist toimub samal ajal.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
R.Crusoe
Foorumi admin
Wana kala

Sugu: 
|
Nad teavad niikuinii, mis kristlased sellest loost arvavad. Aamen, suur osa neist julgeks öelda enamus teavad ja on ammu ette juba otsuse langetanud. Mis muidugi ei välista Issanda Jeesuse kristuse armu ja väe tühistumist, mis võib murda läbi ka kõige külmemast keltsast ja ignorantsuse kihist! Aga Andrus ma ei pidanudki niivõrd nende pärast protestimist või neile. Nad ka marisvad ühiskonnale - nö. avalik üritus. Ka protest oleks mõeldav eelkõige abvaliku väljaastumisena ühiskonnale mitte paabulinnu karjale, kes irvitavad su plakatit! Kollasele ajakirjandusele on see muidugi põnev. Et nagu mis kollane. Ühel aastal oli õhtul konservatiivseimas uudistekanalis ETV õhtustes uudistes lugu ja ka vastuplakat. Mitte vaid kollasele vaid ka muule meediale, kuna see marss on ju ühiskonnale - heterodele protest - me KOHUSTAME TEID SALLIMISELE! Teine võimalus on minna perepäevale, mis vist toimub samal ajal. Aamen, ka sinna minek on avalik väljaastumine ja oma suundumuse ning veendumuste esitlemine. Pealegi on see niisama vahva üritus, mõelda vaid lastele turnimist ja põnevust! Pealegi tasuta. Ka meie foorumis on selle ürituse reklaam. Jah MEES + NAINE abielule ja EI MEES + MEES ja NAINE + NAINE Soodoma suhetele! Terve ühiskonna nimel - Jeesus on Isand!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
R.Crusoe
Foorumi admin
Wana kala

Sugu: 
|
Kiitus Jumalale, oli neid kes julgesid ja viitsisid minna kas protestima või perekonda pooldavale üritusele minna - vastumärgiks! Ei ole veel midagi kõik lootusetu. Peab palvetama meie maa eest. Homod võtavad nüüd peagi mõned homofoobid luubi alla ja määritakse ehk mõni süüdistuski kaela, see on see nn. ME VÄGISI NÕUAME TOLERANTSUST JA SALLIVUST! Selle tee on osad Euroopa riigid läbi teinud. Aga midagi positiivset: http://pilt.delfi.ee/album/33329/?page=2PEAKS SELLE VENNA VÕI TEGELASE MÄRKIMA KUU TEGIJAKS! Selge, lihtsa ja otsese sõnumiga - julgelt ja südikalt tänaval oma demokraatlike õiguste eest! http://pilt.delfi.ee/picture/1290001/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ted
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eesti Kristlik Foorum - CopyRight © 2001 Kõik Õigused Kaitstud
Käesoleval koduleheküljel sisalduva informatsiooni taasavaldamine, kopeerimine, muutmine, tsiteerimine ja levitamine on keelatud! Foorumis olevad artiklid ja postitused on intellektuaalne omand ning Autorikaitse Seadusega kaitstav publitsistika teosed AÕS §4.3.1. Soovid neid tekste kasutada, siis selleks võta ühendust foorumi administraatoriga või Kristlik Meedia kontaktisikuga. Saanud loa, seerjärel võid antud tekstimaterjale vääramata kujul, vastavalt headele tavadele ja allika äranäitamisega kasutada!
Saates ja avaldades materjali Eesti kristlikus Foorumis annate Te Kristlik Meediale õiguse eeltoodud materjali kasutamiseks. Saatjal ei ole õigust Kristlik Meedia poolt materjali kasutamise eest esitada mingeid rahalisi nõudeid. Kristlik Meedial on õigus reprodutseerida, levitada ja esitada selliseid materjale lisades autori poolt materjali saatmisel/avaldamisel avaldatud nime. Ühelgi kolmandal isikul ei ole õigust kasutada Eesti Kristlik Foorumi koduleheküljel avaldatud materjale ilma Kristlik Meedia kirjaliku loata.
Kristlik Meedia ei vastuta artiklitele lisatud kommentaaride eest. Eesti Kristlik Foorumi on kommentaarikeskus s.o. tehniline vahend, mis võimaldab kasutajatel avaldada oma kommentaare. Artiklile lisatud kommentaaride eest vastutab kommentaaride autor, kes on ühtlasi ka nende kommentaaride avaldaja. Kristlik Meedia keelab kirjutada kommentaare, mis ei vasta sisult headele tavadele so kommentaarid, mis ei lähe kokku meie foorumi kodukorra ja reeglitega. Eesti Kristlik Foorumi administraatorid kustutavad selliseid kommentaare ja postitusi ilma ettehoiatamata.
CopyRight õigusega kaitstud materjalide kaitstus - (Kõik Õigused Kaitstud) Sama vormi saab kasutada kui sa näed alastuse/seksuaalsuse väärkasutamist, sind tülitatakse - noritakse, sulle saadetakse spämmi vüi mõnel muul põhjusel! Saada kaebus
Copyrighted Material Policy - Report Abuse (Copyrighted Material, Pornography, Harassment, Spam) KristlikMeedia strives to enforce its Terms of Service to the fullest extent possible. Deletion requests are processed within 12-48 hours.
Web and Hosting Kristlik Meedia © 2001 All Rights Reserved. No spam
|
|