|
Autor
|
Teema: Alkohoolik - ei jaksa enam! (Loetud 4030 korda)
|
|
kannatav naine
|
Minu probleem on järgnev. Olen juba 6 aastat elanud mehega, kes alalõpmata joob.
Ta on joonud maha palkasid, lastearaha, puhkuseraha jms. Tal käivad need hood periooditi ja kui kaine on, siis on ta enam vähem mees. Samas on ta uhke ja ei tunnista oma probleemi. ma ei jõua enam kannatada. Kui ta kaine on, siis ollakse nii tähtis ja üleolev, samas on ta keeranud tuksi minu närvid ja lapse lapsepõlve.
Kas Jumal tahab, et ühe sea pärast kannatab terve pere. Et ühel seal oleks kodu korras, puhtad riided seljas ja kõht täis ning abikaasa ta kõrval on hinges lõhkirebitud. Ma olen pidanud niipalju tema pärast kannatama ja häbi tundma. Lapsed on alaväärsus kompleksis.
Mõtted kuhu minna? Ega polegi eriti ja minek saab olema väga raske. Kõige nõmedam on see, et mehe suguvõsa silmis mineku puhul jään mustaks lambaks mina. Sama on ka koguduses - kuna meie koguduses ei usuta lahutusse. Samas küsid siis, et no targad vennad mida ma siis tegema peab, siis hakatakse mingist andeksandmisest rääkima. Kas see andeksandmine toob meile toidu lauale, kas see riietab mu lapsi, kas see vabastab lapsed väärastunud eeskujust? Kas tõesti Jumal tahab seda?
Lihtsalt olen väsinud ja jõud on otsas. Kas Jumal kohut ei mõista sellistele meheraibetele, kes isegi lastetoetuse rahad maha joovad?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reede
Foorumi admin
Wana kala

Sugu: 
Vastust: 5559
Crusoe läks paadiga merele. Reede askeldab niikaua
|
Jäta see ajudeta titt päevapealt maha ja kui ukse taha roomab sületäie lilledega ja nurumisega, siis ütle, et enne 4 kuud sa ei saa oma armastust ja truudust tõestada millegi muuga, kui maksad 40% palgast lastele, elame eraldi ja alles peale seda võid mind uuesti välja kutuda ja hakkame käima.
Oh ma olen liiga palju selliseid lugusid kuulnud ja neile on üks ravi! Kiiremas korras tuleb joodik jätta omapead. Las peseb ise pesu, teeb süüa ja vaatab kuidas hakkama saab. Sellised naise, pere ja laste kulul ja seljas elavaid on terve Eesti täis. Kusjuures neil endil on raske action - seiklus paar nädalaty peale palga päevi. Neil tõesti sigadel pole nii palju ajusid, et mõelda sinu ja sui laste peale kannatav naine!
Jumal aidaku sind ja su peret. Sa tuled sellest jamast veel välja ja leia endale teine kogudus, muud ei oska midagi öelda. Käi läbi inimestega, kes sind toetavad selles olukorras ja küll sa hakkama saad. Võin sulle kinnitada, et olen näinud mitmeid edukaid võõrandumis lugusid, kus naine ja lapsed on pääsenud sellise vampiir-puugi käest, kes põhgjustas nende elus ainult kannatusi ja valu. Tean ka mitut, kelle üle on Jumal üsna raskelt kohut mõistnud. Meil siin asulaski laseb üks endine naisepeksja ratastoolis ringi, vedas et ellu jäi!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nitro
Usaldatav foormulane
Algaja

Vastust: 64
Asjad, mida ihaldad, õpi neid!!!
|
Las ma lisan ka midagi sinna. Mu bioloogiline ema on alkohoolik olnud 20 aastat. Ma ise olen 17. Ma olen tema juures elanud 10 aastat. Ja ma mäletan oma lapsepõlves ainult joomist ja hooramist. Tänu Jumalale et Tema hoidis mind minemast samat teed.Mu ema on teinud mulle väga palju halba. Mind on pekstud, mind on keset ööd üles äratatud ja süüdistatud ja saadetud kandikuid müüma, talvel kui kedagi keset ööd ei ole olen mina olnud väljas. Mind on kodust välja visatud. Aga ma armastan oma ema, sest tean milline ta tegelt on, see mis ta on teinud on joobes olekus, kus tema ei kontrolli oma käitumist. Ja ma armastan teda ja tahan et ta päästetud saaks. Ma palvetan juba aasta, varsti 2 aastat. Ja ma ei tea mida teha. Ma usun et ta saab päästetud, kuid tulemused ei ole need mida tahta... Kuid ma usun, et Jumal kasutab mind et näidata oma emale kui SUUR ON JUMAL JA TEMA ARMASTUS JA TEMA VÄGI VABAKS TEGEMISES. Ja mul ei ole siin midagi muud teha kui uurida Jumala sõna ja palvetada. Ehk saan sõna minna kuulutama ja saada oma ihaldatud tulemused. Ja ausalt, minu elu suurim palve on , et mu ema saaks päästetud. Seda ma tahn kõige rohkem oma elus.
Sul on palju raskem olukord. Sa elad koos temaga. Inimest on raske ka maha jätta. Sellega võib tekitada veel rohkem pobleeme. Lapsed võivad saada selle sees kannatatud. Ole hea palun räägi, missugune su mees tegelikult on. Kainena, mis omadused tal on. Head ja halvad. Tavaliselt saab inimesi mõjutada nende omaduste kaudu, ma praegu näidet ei oska võtta. Räägi, mitu last on perekonnas ja kui intiimne sa oled osaduses Jumalaga? Võib olla see ei too välja lahendust see arutlus, aga kes teab. Ma parem palvetan su pärast ja selle olukorra pärast.
Ole õnnistatud!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reede
Foorumi admin
Wana kala

Sugu: 
|
Sa elad koos temaga. Inimest on raske ka maha jätta. Sellega võib tekitada veel rohkem pobleeme. Lapsed võivad saada selle sees kannatatud. Sa mees mõtled, ka mis räägid või? Lapsed kannatavad 3000x ennem ja enam sellises olukorras, kui ema omaette neid kasvatama läheb!!! Probleeme, kellele? Sellisele jotale. tal peavadki probleemid hakkama, enne ei jõua mõistus koju. Ühel päeval peabki märkama ja ärkama, et ei ole enam sooja toitu, ei ole laste rahasid mida maha juua, ei ole enam pestud pesu jms. Eestimaal on sajad - sajad naised vangis! Kodudes joodikute juures vangis. Mõni ähvardab üles otsida ja maha lüüa ja mõni peksab vahelduva eduga naist et hoida teda taltsana. Naised jookske lausa selliste peldikute juurest minema. Nitro. Ma olen samuti kursis elu halvima pahupoolega. Samuti näen, mis siin seal toimub. Joodikud on endale kaitset ja tuge leidmas, isegi kirikutes! Ei probleem on neis, nemad peavad enne muutuma ja kuskil Piiblis ei öelda ,et lähedased ei tohiks selleks ajaks nende juurest äram inna, kuni nad muutunud on! Kaua sa kannatad, kui sulle solki igapäev pähe kallatakse ja elu ... keeratakse! Kindlasti oleks 60% kogudustes sellised "kannatuste teooria" spetsid väljas, et kes kannatab see kaua elab. See võib olla Jumala tahe su jaoks, et sind lihvida jms. debiilsusi räägitakse. Ei - hea and tuleb ülalt - VALGUSE ISALT! Naine sinu lugu on saatanast, viimane on ühe langenud inimese kaudu sind muserdanud, tühjaks imenud ja siis kaltsuna eemale heitnud. Ei grammigi väärikust, mida me võiem oodata teiselt inimeselt. Plats puhtaks ... !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kadri
|
tead, ma olen ka seda meelt, et kannatada ju võiks, kui asi ainult Sinusse puutuks; kuna teil on aga ka lapsed ja Sul lasub vastutus nende heaolu eest, siis ei puuduta Su otsus ainuüksi Sind ennast. kas Sa siis lähed või jääd, Sa pead ennekõike laste heaolule mõtlema; Su mees on täiskasvanud inimene, kes peaks endaga ise ka hakkama saama. abielu mõte ja eesmärk ei ole ju see, et "kodu [oleks] korras, puhtad riided seljas ja kõht täis".
süüdistavatele sugulastele võid seda öeldagi: olgu süüdi kes tahes, lapsele on parem, kui ta ei pea alkohoolikuga ühes kodus kasvama.
ja kogudus võib lahutust mitte aktsepteerida; selle kohta ei tohiks neil ometi midagi öelda olla, kui Sa lihtsalt otsustad eraldi elukoha kasuks.
äraminek on muidugi päris raske. usun siiski, et kui otsustamisega hakkama suudad saada, siis ülejäänu on juba lihtsamini korraldatav... on Sul töökoht, toetavaid sugulasi, kuskandis elad (linnas või väikeasulas)? kui soovid, võid ka mulle otse kirjutada, ehk oskan abiks olla.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nitro
Usaldatav foormulane
Algaja

|
Te ei saa üldse aru mida te räägite Kujutage ennast selles olukorras. Pange ise ennast sinna. Kas sa arvad et on kerge joodikust mehele öelda ma jätan su maha. Kas mitte äge tüli ei või tekkida sellest. Ma olen lihtsalt hämminugs sellest. Minge vaadake mis ma kirjutasin Vaba mikrofoni juurde aususest. Te viskate siin ette selliseid heiteid.Et voh jäta maha. MÕELGE SELLELE kui kerge on seda tegelt teha. Inimene ei ole loom, samuti ka see alkohoolik(PS ta ei ole joodik, respekteerige inimest. See on inimese pilkamine, huvitav üldse kuidas te inimestele üldse evangeeliumit kuulutate ilma armastuseta, või te rääkite ainult rikastele ja korralikele)...Mina Jeesus vastaks sellele olukorrale. Kindlasti mitte nii: jäta see titt maha, või sellest joodikust pole kasu. Ta võib rumal olla, ta võib juua, kuid ta on inimene ja ta omn Jumala loodud. Ma ei ole tema poolt aga te ei tohi nii lihtsalt selliseid sõnu loopida.ARMASTUS ON SALLIV....
Igale asjale on lahendus, aga seda ei ole mitte lahku minek, see ei ole see. Ja ma ei tea mis see on. Lahku minek on sama, et sul on probleem ja sa lihtsalt lahkud sellest. Sa lihtsalt lahkud, sul on siiber probleemist. Ja sa jätasd poolei. No kui mina tean, siis probleemist enne ei saa lahti kuni see on lahendatud. Mis te arvate kas mees jätaks naise rahule pärast seda.... Kordan veel::::ÄRGE VISAKE IDEAALI ETTE, kaalutlrege asju.... Ja see ei käi nii kergelt... vot Praegu suurem asi sellest on..........
Parem palvetagem ühel meelel selle asja pärast
Palvetame, et Jumal valmistaks ette selle inimese kelle läbi see saab sündima evangelism. Sest kui me palume muutust selles inimeses, siis on see vale palve, sest Jumal ei tungi inimese südamesse niisama. Palume et see kes saab kuulutama talle rõõmusõnumit oleks võitut.....SEE ANNAKS TULEMUSI. KAnnatav Naine kas olete päästetud??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kadri
|
nitro, ma ei soovitagi kergema vastupanu teed minekut, aga ilmvõimatut ka mitte. ja ma ei loobi loosungeid - usu mind, lihtsam oleks jutlustada ilusasti sellest, et andestagu ja armastagu ja kannatagu edasi... sest status quo jätkamise soovitamisega on selline kena lugu, et soovitaja ei pea vastutama kehva soovituse eest, niikuinii ju midagi ei muutu.  ma usun, et asjaosalistele on tõepoolest parem, kui naine võtab lapse(d) ja eraldi elama kolib. mitte abielu lahutamise ähvardusega, aga selge viitega sellele, et senisel viisil elu enam jätkuda ei saa, miski peab muutuma. ütle, mis tahes, aga on üldteada fakt, et lapse psüühikale mõjub alkohoolikust vanemaga elamine laastavalt - üks asi on, kui täiskasvanud inimene ise teeb oma valikuid ja vastutab nende eest; hoopis teine asi on, kui seesama inimene võtab ja otsustab kellegi teise eest, kes ise oma elu veel juhtida ei saa. see viimane otsus on mõõtmatult vastutusrikkam ja siin ei ole minu meelest õigust loota sellele, et küll Jumal kunagi tulevikus lapse hingehaavad parandab. ma ei lahmi niisama; ma olen ise ema, ja olen samuti pärit perest, kelle elumudel on olnud sügavalt haavatud (küll mitte alkoholismi, vaid ühe vanema raske kroonilise haiguse tõttu, aga probleemid on - vähemalt psühholoogide väitel - hämmastavalt sarnased). ausalt, kui sellist elukorraldust ei ole tinginud nö õnnetu saatus, vaid inimese enese valikud, siis oma lastele ise selline elu põhjustada on kuritegelik. (ma pean siin silmas alkohoolikust vanema, mitte tema abikaasa käitumist.) selle üle veel uhke ka olla, nagu teemaalgataja abikaasa tema väitel on, on minu hinnangul otse öeldes sigadus küll. armastus ei tähenda igasuguse käitumise tolereerimist, ja ka lahkukolimist saab korraldada inimest respekteerides ja armastusega.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nitro
Usaldatav foormulane
Algaja

|
Ok..olen nõus kõik mis sa räägid..seal pole mingeid agasi. Asi on nüüd selline. On tunne et see naine ei ole kristlane setõttu ei ole lahendust tema probleemile. Mehe maha jätmine ei ole kerge. Ma ei räägi ainult talle teatamisest vaid mees ei jäta teda rahule. Ma mäletan kui väike olin, ema jõi ennast täis, siis süüdistas joomises mingit suvalist ja tahtis asjad katki jätta ja see tüüp hakkas mu ema peksma.
Öelge mulle kas te olete uurinud täpset olukorda, mis seal toimub, missugune mees on, on ta äkilise loomuga.
Kui ennast näidata lahendusena kukkus läbi. Lahendus saadakse pärast uurimist ja otsimist. Ma pole kuskil näinud, mitte kuskil, isegi maailma inimesed ei otsusta nii kiiresti...
TE POLE EALES SELLISES OLUKORRAS OLNUD, TEIL POLE KOGEMUSI OLNUD SELLES. TEIL VÕIB SÕNA KÜLL PIIBLIST OLLA, AGA ISE POLE LÄBI SEDA ELANUD. SIIN EI PIISA KAASA TUNDMISEST. NAINE PALUS LAHENDUST.....TEMA LAHENDUS ON JEESUS!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reede
Foorumi admin
Wana kala

Sugu: 
|
nitro, kas sul on oma naine või lapsi? Rõhud siin kogemusele! Veider, kui oleks siis sa peaks teadam, kui kallid nad on. Kas joodikust mees ka Jumala silmis kallis on, - kindlasti. Aga kas sinu "kannata edasi ja PALVETA" meetod ei ole liiga jõhker viis kellegi "välja armastamiseks alkoholismist". See naine võib ja peaks päevapealt tegema sellele mehele ultimaatumi ja seda väga tõsisselt. Efektiivseim ultimaatum on ära minemine! Ja nagu ma enne mainisin, kui teine pool parandab meelt ja pöördub, siis saab ta seda tõestada, et n. maksab 6 kuud kenasti lasterahasid, saab korralikuks inimeseks (sotsiaalselt terveks) ja tõestab oma viljadega ,et see naine üldse hakkaks kaaluma, kas nad veel koos saaks elada. Sellist ´"lõdav püksikummi evangeeliumi" ma ei oska seda muudmoodi nimetada, see ei muuda mitte midagi! Ma olen aastaid seda näinud. Ei muutu sellised paadunud joodikud päevapealt. Õed koguduses, kes on saanud oma imed ja päästetud mehed kätte - siis hinnaks on olnud sinised silmad, aastaid elu mõnitustes ja alaväärsuses, hiljem ei oskagi oma perest uhkust tunda, kuna oled elanud häbis jms. Naisest jääb üldjuhul alles peale sellist kadalippu hingelises valdkonnas - üks romu! Abielu on vastastikune leping- mõlemad pooled on KOHUSTATUD arvestama teisega, kui üks pool eirab totaalselt elementaarseid lepingupooli, siis nitro selline leping on Jumala Sõna alusel läbikukkunud! Oled sa kuum või leige aga et sa oled üks polovernik, siis tahan ma sind suust välja sülitada. Ne rõba ne mjasa. Kainena roomatakse naise ees ja ollakse kõvad mehed aga täis peaga ollakse saatana enda käsilased.
Püha müristus nitro, keda sa antud olukorras kaitsed? Mulle piisab kuulda, mida see naine rääkis, et aastaid on kestnud ja ka need kohutavad teod. Sellest tõesti piisab.
Sinu jutt on lausa nii nõme, et ma lugesin välja, et kui see naine läheb mehe juurest ära, siis kannatavaks pooleks on see mees. See on juba sama ajuvaba, kui Avo Üpruse raamatust ideloogia, et mitte kurjategijad ei ole süüdi vaid ühiskond ehk siis ta väitis, et ühiskond peab kurjategijatelt andeks paluma jms.
Armas aeg, keegi ei käskinud sul kurja teha. Armas aeg, keegi ei käskinud sul jooma hakata. Miljonid mittekristlased teavad väga selgelt, kust jookseb piir ja kui seda ületad oled omadega sees. Sellel jotast mehel on nüüd aeg oma patu viljasid lõikama hakata. nitro, kui Jumal tahab seda meest päästa, siis tal on selleks miljon moodust. Sinu pakutud vaikiv kannataja projekt ja allasurutud naise pealt hüpates teel tähtede poole on üks halvim, mida sellises olukorras kristlane soovitada tahab. Kaua sa elad teiste kulul ja lased liugu. Ma olen joodikutega küllalt palju kokku puutunud ja tead nad enamus väidavad seda ,et see on lahe eluviis. See sarnaneb budismi munga elule, a - mne - vsjoravnooo nag usee viisijupp.
Muide on kuulnud olukorda, kus kannatusteooriat austavad ja viljelevad usklikud andsid inimesele nõu: OH palveta, ole kannatlik, su saatus ja ühel päeval tulid sotsiaalametniukud ja viisid lapsed ära.
nitro, kasm ul on olnud kogemusi. Oh jaa on tõesti olnud!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Margus
|
tere kannatav naine,
ma küll ei tunne sind, kuid probleem, mida sa siin kirjutad on tuttav oma naha pealt, oma elust. Ma küll pole olnud padujoodik ja ma ei tea, milline on sinu mees, kuid viljad on lõppkokkuvõttes samad. Minu juhtumi korral läks nii, et naine jättis mind maha, õigemini otsustas või soovis eraldi elada koos minu esimese tütrega. Tol korral tegin mitte väga pööraseid asju, mida ei pea siinkohal vajalikuks kirjeldada, kuid see, mis tegin viis olukorrani, kus naine seisis valiku ees: kuidas jätkata. Me polnud naisega tollal kristlased, aga juhtus nii, et läksimegi lahku. Mina üürisin toa ja tema jäi endisele kohale, minu külastust ei soovinud. Kuid vahel võisin näha oma tütart. Punkt. Kohe peale otsuse teatamist, palusin andeks, kuid naine otsustas mitte leppida ja nii elasime mõnda aega lahus. (see on pikem jutt) Kuid läks nii, et ühel päeval ta helistas mulle ja teatas, et ta on päästetud. Selleks ajaks olin ka mina lootust kaotamas ja kahetsesin väga, otsisin ka Jumalat ning mõtlesin neile asjadele, kuid polnud veel päästetud, kuna keegi polnud mulle sellest rääkinud, siis käisin juba leeris ja tegin muid asju. Nüüd tol päeval, kui mu naine helistas ja teatas, et on päästetud läks veel mitu kuud, enne kui kasvasme usus ja lõpuks andis naine mulle andeks, ning lõpuks abiellusime, aga mu naine oli ikka vinge tüüp küll. algul ei tahtnud isegi, et ma tuleks tema kogudusse vaatama. Ent Jumal tegi siis meie mõlemaga tööd ja umbes pool aastat peale lahku minekut abiellusime ja praegu elame pikka aega koos, päris kenasti, koos Jumalaga ja meil spündis ka teine tütar n-ö uue elu laps. Aga kui siin keegi ütles, et kui kogemusi pole, siis parem vältida soovitusi. No ma ei tea, Jumal räägib kõigile, ent kogemused on tõesti tähtsad. Kui sa tahad midagi lisada või jagada, võid seda teha listis, võid teha ka isiklikul emailil; kui aga tahad rääkida minu abikaasaga, siis kinnitan, et edastan teate temale, eks ta rääkigu juba ise. Kuidas iganes sa kavatsed toimida oma elus, siis see on ikagi sinu enda elu, sinu enda olukord ning minu mõte on see, et tee alati nii nagu ise tunned ja õigeks pead.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Margus
|
Sama on ka koguduses - kuna meie koguduses ei usuta lahutusse. Samas küsid siis, et no targad vennad mida ma siis tegema peab, siis hakatakse mingist andeksandmisest rääkima. Kas see andeksandmine toob meile toidu lauale, kas see riietab mu lapsi, kas see vabastab lapsed väärastunud eeskujust? Kas tõesti Jumal tahab seda? ... ja üks asi veel, andeksandmisega on selline lugu, andestada tuleb nii ehk nii või nagu piibel ütleb, kui keegi patustab, ja palub andeks kas või seitse korda päevas, siis andke andeks. Miks? Sest sellest sõltub antud juhul sinu isiklik saatus, ehk teisisõnu, kes ei andesta, sellele ei andesta ka Jumal ning Taevasse sel inimesel asja pole. Aga andestamise juures on üks konks. Andestada tuleb vaid siis, kui anedks palutakse. Kas andestust on vajatud ja palutud, selles ongi küsimus. Mida ma mõtelen (?); eks ikka seda, et andestamisest pole kasu pahategijale, kuni ta sellest lugu ei pea - ega vajagi seda. See tähendab, et niikaua, kuni pole sinult andeks palutud, ei vastuta sa tema tegude eest, vaid see jama jääb tema hingele, tema ja Jumala vaheliseks asjaks. Küll aga peale andeks palumist, seda saamata, vastutab see kes pole andestanud!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nitro
Usaldatav foormulane
Algaja

|
....ma parem ei räägi kaasa selles!!!!! kuid eelnevas loos ma ei vihjanud kannatamisele vaid probleemiga tegelemisele...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reede
Foorumi admin
Wana kala

Sugu: 
|
Väga huvitavad mõtetd marx. Ja südantpuudtav lugu.
See, mida Jumal hiljem teha saab, see on nagu vanasti öeldi "Jokker on mängus" st. Jumal võib kõik heaks pöörata. Aga kuni seda veel juhtunud ei ole võime meie oma elus ise otsustada ja teha.
Mina julgustan, sul see vanamees korraks omapäi jätta. Las tunneb oma nahal, mida ta ei väärtustanud ja millest lugu ei pidanud. Aga paljudega ei juhtu ka siis midagi, ikka joovad edasi ja mõni hakkab veel hullemini jooma ja laaberadama või leiab endale mõne jotast kaasa ja siis panevad koos lõpuni välja. Kahjuks viimaseid lahendusi on isegi liiga palju nähtud ja kuuldud.
Nitro! Mis rikastele ja kenadele kuulutamiusest sa räägid? Evangeelium on kõigile. Ometigi näiteks kuiu kogudusse tuleb prassia -rikkur, kes arvab et maailm keerleb tema ümber siis saab kenasti ja kiiresti aru, mis tegelikult sünnib. Sama on inimestega, kes oma elu hävitanud ja on veel üliarenend õiglusmeelega nende jutu järgi, ka nemad paneb Jumal oma sõnas paika. MA tõest iei tea, milelst sa nitro meid süüdistad, et me ei räägi vaestele evangeeliumi või? Oh ei nitro, ikka räägin oma jõudu ja mõõtu mööda.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nitro
Usaldatav foormulane
Algaja

|
Teate ma ei tea, mida kirjutada. Vaata kui aktiivselt on see sama naine üldse kaasa löönud. Ja ma ei saa aru, miks me siis lähme vaidlusse selle teemaga, mul on teine vaade kui sul ja vastupidi. Kui ma olen kedagi süüdistanud, siis andke andeks, seda pole mul õigus teha olnud. Minu point oli selles, et niisama ei saa ju nõu anda kui sa ei ole tuttav selle olukorraga või sa said sõna Jumalalt, siis ära lase teistel end segada. Mis siis kui ta mõtlebki nii teha ja kukub läbi. Seal on nii palju asju mis võivad negatiivselt lõppeda. Kas keegi on rääkis tagajärgedest? Igatahes ma tunnen seda, et ma ei taha enam selles teemas kaasa rääkida...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
REKLAAM - ÜRITUSED - SOOVITAME

KRISTLIKUD VEEBILEHED - SOOVITAME

|
Käesoleval koduleheküljel sisalduva informatsiooni taasavaldamine, kopeerimine, muutmine, tsiteerimine ja levitamine on keelatud! Foorumis olevad artiklid ja postitused on intellektuaalne omand ning Autorikaitse Seadusega kaitstav publitsistika teosed AÕS §4.3.1. Soovid neid tekste kasutada, siis selleks võta ühendust foorumi administraatori või foorumi kontaktisikuga. Saanud kirjaliku loa, seerjärel võid antud tekstimaterjale vääramata kujul, vastavalt headele tavadele ja allika äranäitamisega kasutada!
Saates ja avaldades materjali (postitused ja kommentaarid) Eesti Kristlikus Foorumis annate Te foorumile õiguse eeltoodud materjali kasutamiseks. Saatjal ei ole õigust Eesti Kristliku Foorumi poolt materjali kasutamise eest esitada mingeid rahalisi nõudeid. Eesti Kristlikul Foorumil on õigus reprodutseerida, levitada ja esitada selliseid materjale lisades autori poolt materjali saatmisel/avaldamisel avaldatud nime. Ühelgi kolmandal isikul ei ole õigust kasutada Eesti Kristlik Foorumi koduleheküljel avaldatud materjale ilma Eesti Kristliku Foorumi haldajate kirjaliku loata.
Eesti Kristlik Foorum ei vastuta artiklitele lisatud kommentaaride eest. Eesti Kristlik Foorum on kommentaarikeskus s.o. tehniline vahend, mis võimaldab kasutajatel avaldada oma kommentaare. Eesti Kristlik Foorum on virtuaalne veebikohvik. Artiklile lisatud kommentaaride eest vastutab kommentaaride autor, kes on ühtlasi ka nende kommentaaride avaldaja. Eesti Kristlik Foorum ei luba kirjutada kommentaare, mis ei vasta sisult headele tavadele so kommentaarid, mis ei lähe kokku meie foorumi kodukorra ja reeglitega. Eesti Kristlik Foorumi administraatorid kustutavad selliseid kommentaare ja postitusi ilma ettehoiatamata ja ka hiljem postitajat teavitamata.
CopyRight õigusega kaitstud materjalide kaitstus - (Kõik Õigused Kaitstud) Sama vormi saab kasutada kui sa näed alastuse/seksuaalsuse väärkasutamist, sind tülitatakse - noritakse, sulle saadetakse spämmi vüi mõnel muul põhjusel! Saada kaebus
Copyrighted Material Policy - (Copyrighted Material, Pornography, Harassment, Spam) KristlikMeedia strives to enforce its Terms of Service to the fullest extent possible. Deletion requests are processed within 12-48 hours. Report Abuse
Lisainfo. Antud alamdomeen foorum.usk.ee asub .ee
teise taseme alamdomeenide registris - Eesti Vabariigis. Antud foorumi failide ja andmebaasi tegelik asupaik on Ameerika Ühendriikides (USA). Veebilehe sisu asub USA-s serveris ning neid andmeid kuvatakse läbi interneti kasutajate arvutis olevale brauserile.
Eesti Kristlik Foorum © 2001 All Rights Reserved. No spam
|
|